Poletni tabor 2020

Pozdravljeni!

V košarkarski šoli “Peter Vilfan” bomo tudi letos (27. zapored) organizirali poletni košarkarski tabor v Strunjanu na slovenski obali. Odvijal se bo v okviru Centra za usposabljanje Elvire Vatovec Strunjan, kjer imamo idealne pogoje tako za bivanje, treniranje, kopanje v morju in ostale počitniške aktivnosti.

Zaenkrat so na voljo 4 tedenske izmene s pričetkom 28. junija 2020.

Razpisane izmene:

– 28.6. do 4.7.,

– 5.7. do 11.7.,

– 12.7. do 18.7.,

– 19.7. do 25.7.

Kljub temu, da glede na situacijo in trenutne razmere še ni povsem jasno na kakšen način in pod kakšnimi pogoji bo možno tabor organizirati začenjamo s predprijavami za tabor. Prepričani smo namreč, da bomo brez težav zadostili vsem zahtevam (varnostnim, zdravstvenim in ostalim), ki bodo postavljene pred nas.

Predvidevamo, da bo število udeležencev v posamezni izmeni omejeno in ker je zanimanje precejšnje, predlagamo, da z morebitno predprijavo pohitite.

Prijava bo dokončna v trenutku ko bodo izdana natančna navodila pristojnih organov, o čemer boste nemudoma obveščeni. Takrat boste s plačilom prvega obroka (ali celotnega zneska) to tudi potrdili.

Vse informacije o ceni, pogojih plačila, izmenah in ostale informacije dobite na www.petervilfan.com, kspetervilfan@gmail.com in 031 877 258.

Veselim se našega druženja!